Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




:D
Saturday, 14 September 2013 | 09:23 | 0 comments
Awak nak tau tak hampir setiap hari sy ingat awak, rindu awak,sayang awak,cinta awak walaupun kadang-kadang sy tau sy melampaui batas merindukan awak..Kadang-kadang sy cemburu kerana awak,tapi sy tak cakap..Kadang-kadang sy perasan sy cemburukan awak sangat-sangat,tapi sy tak cakap..Awak nak tau kenapa sy jarang story problem sy kat awk?Sebab sy taknak awak risaukan diri sy,sy taknak awak susah hati kerana sy..Sy selalu baca text awak dgn ex awak dulu..Awak nak tau kenapa?Sebab sy nak jadi yg terbaik,lebih dari dia..Sy tau sayang dan cinta awak pada sy mungkin tak dapat tanding sayang dan cinta awak pada first love awak..Kadang-kadang sy cemburu kenapa awak sayang dia lebih dulu..Sy nak rebut hati awak yg dulu milik dia..Sy nak jadikan diri sy yg pertama dalam hati awak selain mak ayah awak..Kadang-kadang sy terasa hati bila awak nak taknak layan sy..Nampak mengade kan kat situ?Sy tau sy mengade,sy mengedik,sy melebih-lebih..Tapi,sy nak awak tau dalam hati sy ni hanya ada awak sorang..Utk pengetahuan awak,awak lah first love sy dunia akhirat..Awaklah segala-galanya utk sy and family sy..Awak nak tau tak,mama pernah cakap dgn sy yg mama sayangkan awak kalau awak sentiasa jaga dan protect sy..Kalau awak tau,diri awak serupa dgn arwah ayah..Cara awak bercakap,cara awak bergurau,cara awak makan..Segala-gala yg ada pada awak lah..Awak sentiasa caring pada diri sy,sentiasa ambil hati sy..Tapi kan,kadang-kadang awak tertinggi suara dgn sy,sy tersentap sebenarnya but i'm just ignore it..Apa-apa pun sayang,sy sentiasa cintakan awak dunia akhirat sy..Awak yg bawak diri sy pada kebahagiaan yg kita kecapi skrg ni..Terima kasih sangat-sangat..Sy akan selalu berada disamping awak,disisi awak..Kalau awak terbaca post ni,sy nak bagitau something kat awk..I LOVE YOU MORE AND MORE..Sy sayang awak sangatsangatsangatsangatsangat :)

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D