Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




Apa cerita ?
Thursday, 30 August 2012 | 08:29 | 0 comments

Fuhhh ! Begitu lama meninggalkan blog ni dah berhabuk rupenye . Takpe lah asalkan tak off kannn :) Setelah 5 bulan meninggalkan blog ku yg tercinta , baru skrg dpat update ! Biase lah orang korporat , mmg diwajibkan untuk busy . Hahha ., Tak payah nak korporat sangat lah kann :p Alhamdulillah , hidup aku skrg sudah teratur dgn sebuah kasih sayang yg dicurahkan oleh seorang ibu yg telah kehilangan suaminya 7 bulan yg lalu . Sentiasa tabah melayan kerenah anak-anaknye walaupun tanpa suami yg tersayang disisi . Itulah mama ku ZAHARAH BINTI ABDUL RAHMAN . 
Alhamdulillah sekali lagi . Aku telah berjaya meluluskan loan krete aku . Jyeahhh ! Hahah . Itupun disebabkan doa mama and arwah ayah yg sntiase mendoakan kejayaan anaknye . Segala-2nye sudah lengkap bagi aku . Cuma stu je belom lagi . Boyfriend ! Hahaha , nak jugakkkk ~ Tak boleh blah lah aku ni . Ape ape pun aku sntiase berdoa akan ade jodoh yg terbaek diantre yg terbaekk akan menunggu aku :) Hoho ~
Aku enjoy dgn kerja aku skrg . Still happy and happy . Ade kawan kawan yg sering menemani aku , adek adek yg selalu bermanje . Ekin , Nisa and Zati . Hahaha . Aku harap hidup aku sempurne hingga ke akhirnye :)

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D