Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




Saked kaki .
Wednesday, 21 March 2012 | 06:59 | 0 comments

Ape khabar ? sehad sumenye ? da gosok gigi ? basoh kaki ? hari ni naseb aku btol-2 malang . tak bp nak malang lha , yg malangnye NAJWA . haha , kesian kat dye . petang tadi aku ga dok mkan roti gule yg mama aku beli dekat bai basikal petang tadi , tibe-2 ade incoming call . ~NAJWA~ aku agkat . dengan tibe-2 nye aku gelak giler-2 babeng sampai roti yg aku makan tu agak tersembur . haha . 

'shab ! tolong aku jap . kau datang kat selekoh umah kau ni . aku ade masaalah besar ni . cepat lha weyh'

aku pown tnye lha , masaalah ape , macam besar je kan masaalah dye .

'motor aku mati lha weyh , tak bole start . dari tadi aku dok start . tak mau jugak !

terpakse lha aku pergi tengok dye . aku start-2 pown tak bole jugak . ape lagi dye pown call lha bapak dye . aku dgn najwa ni tolak lha motor too pegi bengkel motor . muke tebal weyh ! jatuh saham , awek cun tolak motor . haha .

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D