Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




Mane Arah Tuju Aku ?
Thursday, 1 March 2012 | 07:21 | 0 comments
Assalammualaikum .



Huwarrggghhhh ! Sedihnye rase dihati . Seperti budak-2 kecik yang jatuh basikal sedihnye tapi lagi parah dari tuu . Kenape , mengape dan ape yang berlaku pade aku ni ? 
Kenape aku tak boleh bebas macam orang laen . Kenape aku tak boleh berdikari \\keje jaoh-2// ! Haaaaa , tensionnye . Kenape aku dikawal ?? Oh no no no . How could you do this to me mommy ? What's wrong ? Do you love me ? Okayh , I know that . But why mommy ? 
My mom always say
|
|
V
Dear , you've aged 20 years old , no more young okayh . Please trying to learn something challenging . Jangan ingat nak online online je . On age of you , dah boleh kawen dah .

What ?! Kahwen ? Oh no no no mommy . Im still young . Mommy jugak ckap \\please trying to learn something challenging// . Yaaa , and know im trying mommy . But why , mommy tbe-2 tak bagi I keje jaoh-2 ? Please mommy . Answer me okayh . Aku dah bosan duduk uma and now turn I wanna go out to find some LOVE . Haha . Wrong statement .
Find a job :) 



Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D