Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




Short side =='
Tuesday, 6 March 2012 | 23:15 | 0 comments
Assalammualaikum .
Lamenye aku tak update blog ape tah lagi jengah jengah , memang jarang sangat . Biase lha busy sangat carik keje sana sini mane nak ade mase utk update blog . Actually , ketandusan idea pun ade . Hahaha . Penat giler carik keje , kesane kemari . Pehhh ! Naseb naek moto , kalau naek kerete mau panas bontot aku nak carik parking . Da lha berbayar . Hurmm , zaman sekarang ni memang susah kan nak carik keje . Dari Klang sampai ke Port Klang aku carik Admin Clerk . Jumpe memang jumpe tapi semuenye harus sangat tunggu panggilan . Kalau 10 tempat aku pergi interview , 10 tu jugak lha nak kene tggu call , memang berasap lha bontot aku duduk rumah bak hanggg ! Duit dalam poket pun dah kering dah ni  . Mane lha aku nak cekau duit lagi wuii . Kalau lha ade pakwe yang boleh tanggong takpe lha kan , ni hapak pun takde . Jangan katekan duit , pakwe pun takde haaa . Pakwe sekarang pun susah nak carik . Carik pun kene teliti . Jangan dapat yang tau nak amek kesempatan sudah lha . Sume bergantung atas pmpuan , Memang tak jadi ape lha dalam hidup aku ni . 
Hmmm , tibe tibe jauh plak bercerite . Haha  .Dah lha , mood pun dah kosong nak buad entry =='


Bak hangg ! Muka supa monyet . Hhaa
notakakisepaksanesini : balek dulu yeee T_____T

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D