Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




GEDIK ?
Friday, 9 December 2011 | 00:40 | 0 comments
hari wa nak cerite samalu oraang yang wa betul-2 anti budak yang ala-2 gedik gitu .. pehhh ! ase nak makan je budak yang gedik-2 dpan wa too . ayat nak gangster tapi lagu jiwang , tak bole blah lha kau sha .
aku nak cite psal gedik-2 ni . membare plak aku nak cite psal gedik-2 ni kenn .

hary tu aku hang out ngn mmbe-2 plkn aku g jeram . mkan ikan bkar gitu , tapi sayangnye tak sempat lak nak take picture coz bucuk aku , aku tak bwak (that my DSLR)
punye lha sedap-2 mkan smpai tak ingat owg sekeliling , knyang wa ckap sama lu , owg blanje kan , haha
ade lha sorang minah yg agk-2 baru nak up niy g kenyit-2 mate kat mmbe hndsome aku niy . 
eeh ! minah ni da kenape kan , maen kenyit-2 mate pulak dye , saked mate ke ? meh sini wa kasi korek lu punye mate . ngade-2 lebeh sehh .
nseb mmbe aku tak lyann , lau lyan , mmg bersepai lha gigi mmbe aku too dikerjakan oleh aku , haha . *jeles ke aku sampai nak buad macam too . stopped sha !

lpas too time nak balek , tibe-2 ade budak kecik datang kat kiteorang & bagi stu paper yg kecik kat mmbe hndsome aku ni. nak tau ap ditulis kat dlam too ?
come come bace .

"saya suka tngok awak senyum , ni no fone saya 013******* , bye muah '
hahahhahaha. terkial-2 mmbe aku buang paper too . mmg pndai lha budak pmpuan too buad lawak . 
dah lha , sampai sini , kpale aku pown da pening macam dalam washing machine ,
chaw chin chaw >.<

notakakikukukokok : gedik tak bertempat ouhhh =='

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D