Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




aku rindu korang !
Tuesday, 27 December 2011 | 01:55 | 0 comments
setelah berkurun lamenye tak meng-update blog baru hary ni aku baru dapek meng-update blog . wahwahwah mentang mentang aku dah keje ni berangan angan je keje aku kann nak beli itu ini , padahal gaji pun tak dapek lagi , hohai . pape pun aku tetap menunggu gaji 5 hary bulan ini , kuengkuengkueng :/ aku rase macam dah larik tajuk dah ni bhaha biase lha excited sangat sebab dah lame tak meng-update blog busuk aku yang comel lagi wangi ini , wahhh boleh bau ke ? hape hape je lha . yang penting aku rindu sama kawan kawan sejati aku di sekolah dulu , haaa camna tuu ? susah lha rindu kalau tak dapek dilepaskan , aceceh merepek yang amat :P
miss u NURUL NABILA NAJWA , NUR ATIQAH dan juge NOOR JULIYANA . wahhhh , hape cerite agaknye dorang sekarang kann . sorang ke selatan sorang ke utare sorang lagi aku tak tau mane hala tuju die nak pergi bhaha . meh aku kasi tengok wajah wajah ayu mereke tapi mereke kurang ayu dari aku bhaha *gurau je geng 
masing masing gambar dengan pasangan yang tercinte wahwah syoknye tengok dorang sweet gitu lowhh Alhamdulillah lha dorang dah jumpe yang terbaek dalam hidup dorang , aku hanye mendoakan kebahagiaan dorang saje lha :)


see :) sweet rite ? 
missu lha At !


haaa .. yang ni najwa , dorang lagi sweet kan ? katenye lha . bhahha


minah ni pulek aku tak tau lha die sweet ke tak bhaha , hape hape pun julie aku doakan kau dapat yang terbaek okeng :P




rindu korang gile babeng lha weyh ! moge moge korang bahagie bersame boyprengg boyprenggg korang okeng ? 
doakan aku dapt yang terbaek jugak . aminn :)

4 chubby gurl forever :)


Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D