Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




blahblahblah!
Tuesday, 15 November 2011 | 08:53 | 1 comments
Asslammualaikum..
wah!baek sungguh hary ni..actually,aku tak bole nak tido mlam ni..nak tau knp??sbb aku tak sbar-2 nak pkai dress yg aku beli siang tadi untuk dipakai pade hary sbtoo ni..hahahah..abbg sdare aku nak kawen sudaa..untung lha dye kan..ade jugak orang nak kat dye..tgok mcam aku ni..takde sorang pown yg lekat..sedeh aihh..
btw,tujuan aku update blog hary niy ade lha untuk mengongsikan sedikit sebanyak jejaka pilihan ku..haha..gedik sungguh budak bongek ni..
kire-2 macam mencari cinte lha ni..


oke!let's go!!
  • first thing,aku nak yg bdan tough-2..kalau bole nak macam abg-2 askar gituu.
  • handsome??perlu ke semue too??alaaa..sedap mata mmandang sudaa.tak payah nak handsome sgt,nanti larik kat pmpuan laen.haha
  • kulit tak payah nak putih sangat lha kan,nak macam 'KIM HYUN JUNG' lha kononnye..tak minat langsong..yg penting ade lesung pipit macam saye jugakk..
  • seharusnye tinggi!baru lha sesuai dengan i okayh?(172cm)
  • romantic harus ade pade diri dye,no romantic,no love!UNDERSTOOD?!
  • penyayang,sukakan kanak-2,trime pasangan seadenye..
adakah anda antara tersenarai diatas??
jika anda adalah orang yg kami cari,sila promote diri di shoutbox.haha..
giler gedik pmpuan ni!
malu lha plak cite psal jodoh-2 ni..hoho..


oke stop!
jumpe di entry seterusnya..
kboiii!

lot's of ♥ :
shasha bee


Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D