Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




apa ni ?!
Thursday, 24 November 2011 | 05:18 | 0 comments
hahahhaa . oke , aku ase da mula nak merepek . fuhh ! stelah sekian lame mnanti , akhirnye , dapat jugak lappy aku ni . haha . aisshh ! mama aku pergi sorok pulek lappy aku ni . haha . atas alasan aku tak crik kje lagi , ade kaitan ke ? rase cm tak je . oke . aku tau korang da mule boring bace .
pehh ! penat gilak hary niy wa cakap sama lu beb *bajet gangster konon
angkare siape aku penat ? angkare abg sdare aku lha !
gonjeng betol ! die yg nak kawen , aku plak yg jadi mangse teman die tempah pelamin . kalau bagi duit minyak takpe gak , niy tak , nak free-2 jek ! ggrrrr ~
tension akuu ! agak-2 lha brader nak wa jadi orang gaji li . penat taok ?? kesane kesini . da lha tak mkan lagi ni . lapa sehh ! tapi , takpe lha . abg sedare punye psal . ikutkan aje lha , mane tau pas ni giliran aku plak . hahhaa . *miang sehhh 
kalau lha aku kawen kan , aku nak pelamin yg grand gitu loowh .
bertemakan kaler pink & hitam ..
pehhhh ! smart siot ! memang giler smart lha . almaklom lha , aku niy pngemar kaler hitam , papepun bnde yg aku ade , seharusnye berwarne hitam , haha
jadi pade sape-2 yang nak jadi sponsor pelamin aku nanti , sila berhubung di shoutbox ea :)
lot's of ♥ :
SHASHA BEE

notakaki : keje pown belom,nak kawen konon 

Older Post | Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D