Welcome to superwoman official blog You want to ★+Follow or go back Home ★
Im the SUPERWOMAN




zaman sekolah aku :)
Sunday, 23 October 2011 | 22:05 | 0 comments




skang niy aku tak tau ap nak buad ..drpd tadi aku asek upgrade blog je..kihkihkih..tak lawa mane pown blog aku niy..
uppss !
dah lrik drpd tajok niy..
aku rindukan zaman sekolah dulu..
hmm..bestnye zaman sekolah,hary hary kene mara ngn cikgu bile homework tak buad..
bile fail exam je cikgu baling kertas kat kiteorang..jaat sungguh cikgu aku dulu.. 
lagi2 cikgu add math..aku pling bnci subjek add math tau tak.. 
aku tak pena fokus bile cikgu mngajar add math..
kireny aku niy cm anti add math lha..kihkihkih..jaatkan aku??
dulu mase sekolah aku ade geng !
sampai skrg geng kiteorang kekal !
ape yg kiteorang buad mzti same2, tak pena berpisah..lau gadoh too..bese lha..kawan kan ??
geng aku niy dulu agak popular lha jugak :DD
sampai sume cikgu nak aim kiteorang..
haha .. mmg kelakar time ponteng kelass..
dulu aku mmg jaat , takde lha jaat mane , jaat sikit2 je pown..
hehe..selalu nak ponteng kelas tambahan time form 5..
lagi2 kelas add math & chemistry..
urgghhh ! dah lha mmbosankan  !
bole tertido d buadny kat dlam makmal too.. 
kenangan pling pahit bile ponteng kat tepi tandas..mmg sronok kan dpat ponteng,ponteng rmai2 pulak too..haha..
sronok punye sronok,akhirnye terkantoi jugak dgn cikgu disiplin!haha.. mase too msing2 da buad muke cuak..skali cikgu disiplin pown tanye..


"kamu semue buad ape kat sini??"

lagi nak tanye,,mzti lha kami ponteng!haha.kiteorang pown diam je..cikgu tanye lagi..

"saye bg kamu pilihan,kamu nak rotan ataupown penalti??"

aku
"kami nak rotan,cikgu.."

budak2 sume da pndg aku..dowg pown trpakse kne rotan d sebab kan aku..haha..sorry ea geng!!
 


niy lha geng aku dulu..dalam toilet pown smpat ag amek gmba..bese lha,time niy budak skolah lagi..haha




 

okayh lha , stakat niy saje entry aku..laen kali jumpe lagi , bubye :DD


| Newer Post
Sweet Talk
Just be a nice one :D